Programi

FUNKCIONALNI TRENING

funkcionalni-trening-xxl-zagreb

Funkcionalni trening aktivira veći broj mišićnih grupacija u jednoj vježbi.  Izvode se višezglobne vježbe te vježbe koje aktiviraju mišiće core-a. Mogu se koristiti svi rekviziti koji su na raspolaganju. Najčešće metode rada su frontalna, kružna te intervalna metoda.

Više…

BOKS

boks xxl

Boks je jedan od najstarijih, najslavnijih, a ujedno i jedan od fizički najzahtjevnijih sportova na svijetu.
Od početka civilizacije su poznate borbe šakama između dvoje ljudi zbog dokazivanja moći i snage. Prva pravila boksa novijeg doba potječu iz Londona (18. stoljeće). Definiran je prostor za borbu, zabrana određenih udaraca, trajanje borbe i slično. Takva pravila, u nešto izmijenjenim izdanjima, koriste se sve do sada. Danas razlikujemo dva osnovna pravca boksa: amaterski (olimpijski) boks te profesionalni boks.
Više…

TRX

trx-xxl-zagreb

Trenirate dovoljno dugo da dodate nešto novo u svoju fitness rutinu? TRX tehnike treninga odličan su izbor.
TRX je izumio i osmislio mornarički specijalac Randy Hetrick, tražeći rekvizit za vježbanje koji je lako prenosiv i upotrebljiv na terenu i s kojim se može postići fizička snaga koja je ključna za svaku misiju. Zahvaljujući njegovoj ideji stvoren je revolucionarni fitness rekvizit.
Više…

FULL DANCE WORKOUT

full dance xxl zagreb

Nije bitno kako vježbate, dokle god vježbate! Svatko je jedinstven i svatko ima svoj stil. Dizanje teških utega i trčanje na traci nisu svima omiljeni način vježbanja. Ako je ples vaša strast, ovaj trening je odličan izbor.

Full Dance Workout se sastoji od plesnog zagrijavanja i isplesavanja različitih plesnih stilova uz glazbenu podlogu latino, mtv, hip hop, jazz ritmova.
Naglasak je na dobroj zabavi i visoko aerobnoj aktivnosti uz elemente pokreta snage i fleksibilnosti.

Više…

PULS

puls xxl

Visoko intenzivni funkcionalni trening koji ima višestruk utjecaj na motoričke i funkcionalne sposobnosti.  PULS trening je konstantno varirajući i snažno utječe na opću transformaciju organizma, kako funkcionalno tako i morfološki. Intenzivni funkcionalni trening podiže aerobne sposobnosti, snagu te ima značajan utjecaj na smanjenje potkožnog masnog tkiva.
Više…