Programi

FULL DANCE WORKOUT

Sat se sastoji od plesnog zagrijavanja i isplesavanja različitih plesnih stilova uz glazbenu podlogu latino, mtv, hip hop, jazz ritmova.
Naglasak je na dobroj zabavi i visoko aerobnoj aktivnosti uz elemente pokreta snage i fleksibilnosti. Pogodan je za sve dobne skupine.

PULS

Visoko intenzivni funkcionalni trening koji ima višestruk utjecaj na motoričke i funkcionalne sposobnosti. Trening je konstantno varirajući i snažno utječe na opću transformaciju organizma, kako funkcionalno tako i morfološki. Podiže aerobne sposobnosti, snagu te ima značajan utjecaj na smanjenje potkožnog masnog tkiva.

TABATA

tabata-xxl

Tabata trening je high-intensity interval training (HIIT) tj. intervalni trening visokog intenziteta s vježbama koje traju četiri minute.

Postoji bezbroj stilova vježbanja, a svi nam trebaju pomoći da postignemo svoje ciljeve u fitnessu.
Možda želite povećati snagu, izgubiti težinu, poboljšati fleksibilnost ili izgraditi mišiće. Bez obzira na vaše ciljeve, većina programa vježbanja može vam pomoći da dođete do njih, sve dok se držite plana.
Ako tražite novi program koji želite dodati u svoju rutinu, možda biste trebali probati Tabata-u.
Tabata trening je odličan ako nemate previše vremena za vježbanje ili želite poboljšati svoju izdržljivost i brzinu. Uključite ovu vrstu vježbanja u svoju fitness rutinu i pratite rezultate.

 

POWER YOGA

power-yoga-zagreb

Power Yoga je sjajan način kombiniranja mentalnih, fizičkih i duhovnih prednosti joge s vježbama visokog intenziteta kojima se ubrzano troše kalorije.

Power Yoga jača vaše tijelo, povećava fleksibilnost i potiče izdržljivost i gubitak kilograma te poboljšava držanje i ravnotežu
Power Yoga je usredotočena na određeni dio tijela ili skupine poza i nastavlja u progresivnom slijedu, od osnovnih poza do naprednijih.
Poze u Power Yogi stvaraju mišićni ton, koji stvaraju snagu i stabilnost u tijelu. Širenje mišića izdužuje ih i čini tijelo fleksibilnijim. Zbog dinamičke prirode ove vrste yoge, s vremenom možete postići stanje usporedivo s meditacijom. Uz redovito vježbanje Power Yoge prve rezultate možete primijetiti u roku od nekoliko tjedana.

 

YOGA

yoga-xxl-zagreb

Yoga je 99% prakse i 1% teorije.

Riječ yoga potječe od sanskrtske riječi “yuj”, što znači podizanje, pridruživanje ili ujedinjavanje. Riječ “yuj” prevodi se kao “spajanje ili integriranje svih aspekata pojedinca – tijelo s umom i uma s dušom, kako bi se postigao sretan, uravnotežen i koristan život”.
Yoga koristi položaje, usredotočenu koncentraciju na određene dijelove tijela i tehnike disanja. Položaji tj. poze u yogi pomažu u održavanju tijela u ravnoteži. Fokus u yogi je na umu,  podučavajući kako se usredotočiti na određene dijelove tijela.
Koristi se kontrolirano disanje kao način spajanja uma, tijela i duha. Tehnike disanja nazivaju se pranayamas; Prana znači energiju ili životnu silu, a yama znači društvenu etiku. Vjeruje se kako kontrolirano disanje kontrolira protok energije u tijelu.
Yoga pozitivno utječe na raspoloženje, dijabetes, astmu te na snagu i fleksibilnost.