Novosti

DANI OTVORENIH VRATA U XXL TERETANAMA!

europski tjedan sporta

Redovna tjelesna aktivnost znatno pridonosi zdravlju pojedinca. Razina tjelesne aktivnosti u Europi trenutačno je u fazi stagnacije dok u nekim državama čak i opada. Kao odgovor na taj problem pokrenut je Europski tjedan sporta.

Europski tjedan sporta održava se na inicijativu Europske komisije za promicanje sporta i tjelesne aktivnosti. Diljem Europe organiziran je niz sportskih aktivnosti u trajanju od 23. do 30. rujna 2017. godine. Glavni moto kampanje je #BeActive.

Cilj kampanje je osvijestiti potrebu za redovitom tjelesnom aktivnosti i potaknuti pripadnike svih dobnih skupina na tjelesnu aktivnost tijekom cijele godine.

Europski tjedan sporta službeno je otvoren u subotu 23. rujna u 11 sati na Jarunu. Građani su tijekom cijelog dana mogli isprobati više od 30 sportova.
Za vrijeme trajanja Europskog tjedna sporta, posjetitelji mogu u zdravom kutku prikupiti sve korisne informacije o zdravom načinu života i prehrani. Za najmlađe je pak pripremljen dječiji kutak sa igraonicom na otvorenom i dodatnim sadržajima.
Najhrabriji i željni adrenalina mogu se okušati u kutku za izazove, testirati svoje vještine u slobodnom penjanju ili pak izazvati nekoga u staroj aktivnosti – obaranju ruke.

XXL1 i XXL2 će u sklopu Europskog tjedna sporta „otvoriti“ svoja vrata svim zainteresitranima za vježbanje u teretani i na grupnim treninzima (aerobic, pilates, yoga, TRX…).
Besplatno nas možete posjetiti u razdoblju od 27. do 30.09.2017. godine, za vrijeme rada obje teretane.

 

Europski tjedan sporta – posebna ponuda

Za sve koji se odluče nastaviti trenirati i nakon tjedna sporta, pripremili smo promotivne cijene mjesečne članarine :
200,00 kn (studenti 150,00 kn) – XXL1
230,00 kn – XXL2

Promotivna cijena mjesečne članarine može se ostvariti u razdoblju od 27. do 30. 9. 2017.
Tijekom promotivnog razdoblja NE plaća se upisna u iznosu od  20,00 kn, a članarina vrijedi za NEOGRANIČEN BROJ DOLAZAKA!

 

Europski tjedan sporta namijenjen je svima koji žele učiniti nešto dobro za svoje tijelo , bez obzira na dob, spol ili tjelesnu pripremljenost.
Europski tjedan sporta namijenjen je VAMA – dođite, vježbajte i iskoristite pogodnosti, vaše tijelo bit će vam zahvalno!

Radno vrijeme za blagdane!

XXL1 i XXL2…jer mi ne spajamo 😜
– 15.06. Četvrtak: 15.00 – 22.00h
Grupni treninzi neće se održati.
– 22.06. Četvrtak: 15.00 – 22.00h
Grupni treninzi neće se održati.
– 25.06. Nedjelja: ZATVORENO

Posebna regulacija prometa za vikend

Zbog utrke ‘BRZI I ŽESTOKI’ pristup XXL-u će od petka, 2.6. do ponedjeljka, 5.6. biti maaalo otežan, ali ne i nemoguć. Budite vi brzi i žestoki kao pravi XXL-ovci i nađite put do svog fitnesa. Kako, kada i kuda, pronađite ovdje:
Vidimo se!

Sretan Dan žena…

Svim ženama, našim članicama i onima koje će to tek postati, sretan Dan žena želi od srca XXL.
SVE žene koje se u srijedu, 8.3. na samo vaš dan, odlučite po prvi puta učlaniti u XXL1 ili XXL2, možete to napraviti sa posebnim XXL osmomartovskim POPUSTOM. Cijena neograničene mjesečne članarine u srijedu, 8.4., za vas je 150,00 kn.

P.S.
Braćo, supruzi, dečki, sinovi…ne osjećajte se zapostavljeni. I vama spremamo iznenađenje!